Prima de Paşte de la CEO va deveni Prima de 1 Mai. Va fi mai mare decât cea de anul trecut!

Este posibil ca Prima de Paşte de anul acesta de la Complexul Energetic Oltenia să fie mai mare decât cea de anul trecut. Singurul lucru cert este că sindicatele şi administraţia Complexului Energetic Oltenia au negociat posibilitatea acordării în luna aprilie a unei prime de Paşte mai mare decât cea din 2017. De asemenea, s-a decis, potrivit liderului de sindicat Manu Tomescu, faptul ca Prima de Paşte să fie denumită Prima de 1 Mai. Este vorba de o simplă formalitate, care vizează alinierea la directivele europene .

Prima va fi încasată. Nu sunt numai ortodocşi la CEO.

„Nu se va schimba data, se va schimba denumirea. Au apărut noile directive europene cu discriminarea, pentru că nu au voie să discriminezi oamenii după sex, regilie, doctrine politice şi multe alte chestii. Una dintre discriminări este cea legată de religie. Avem în România şi în Complexul Energetic Oltenia salariaţi de mult mai multe religii. Sunt penticostali, adventişti, ortodocşi, catolici şi poate că sunt şi atei, care nu cred. Atunci trebuie să ne conformăm. Contractul colectiv de muncă şi toate drepturile trebuie să se alinieze la nişte legi. Sunt legile naţionale şi legile europene, dacă suntem în Uniunea Europeană. Trebuie să ne aliniem şi noi şi să schimbăm denumirea. Suma şi data rămâne aceeaşi. Trebuie să găsim doar o modalitate să respectăm legea, să nu mai discriminăm oamenii. Toată lumea se foloseşte de ea în perioada Paştelui, dar e de 1 Mai”, a spus Manu Tomescu, la Radio Infinit.

One thought on “Prima de Paşte de la CEO va deveni Prima de 1 Mai. Va fi mai mare decât cea de anul trecut!

  • 9 martie 2018 la 10:57
    Legătură permanentă

    Ce aberatie!!!!!! :))))) Sa inteleg ca cei ce nu sunt ortodocsi, erau foarte nemultumiti cand incasau niste bani, numiti generic, „Prima de Paste”!!!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com