Prietenii îşi iau adio de la Bogdan Ciungu, tânărul plecat să îşi caute iubirea în Timiş, dar a murit zdrobit de un tren

Continuă mesajele de condolenţe şi de rămas-bun pe paginile de socializare pentru tânărul, de 25 de ani, din Alimpeşti, Gorj, mort într-un accident rutier în Timiş, localitatea Gătaia. Bărbatul plecase să îşi viziteze iubita din Alimpeşti, dar care locuia alături de mamă în Gătaia, judeţul Timiş. La întoarcere s-a produs tragedia. Maşina condusă de Bogdan a fost lovită de un tren de persoane. Tânărul a murit pe loc şi nu a mai putut fi salvat de medicii ajunşi la faţa locului.

Adio, dragă Bobiţă!

„Adio, dragă Bobiță ! Nu trebuia să pleci, dar…asta este… Cu siguranță, toți câți au aflat vestea cumplită, au rămas înmărmuriți.Probabil astfel ți-a fost ursita la trei zile şi… te-a chemat destinul. Oare îşi vor mai aminti novăcenii că, ani la rând, în fiecare dimineaţă, le aduceai „la poartă” pâinea aburindă din Alimpeşti, de la Gabi Floarea ?!…Nimeni nu te-a văzut vreodată supărat, ci pus întotdeauna pe glume şi revărsând în preajmă-ţi doar bună dispoziţie. Învăţasei de tânăr să trăieşti şi să munceşti întru cinste şi demnitate . Iubeai viaţa şi oamenii din jurul tău. Păcat că pleci atât de tânăr!…Măcar, dacă Domnul a vrut să te ia, să te odihnească în linişte şi pace !… Adio, drag copil, tânăr, frumos, cuminte şi… nevinovat !!!”, potrivit unui mesaj transmis miercuri de apropiaţii celui decedat. Între aceştia s-a aflat şi Gheorghe Porumbel, directorul Ansamblului Artistic Profesionist „Doina Gorjului”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com