Prețul imobliarelor din Târgu Jiu a explodat de parcă orașul ar fi locuit de milionari în euro. Locuințele noi se vând din faza de proiect

Prețul imobiliarelor este pur și simplu în expansiune în ultimii 3 ani la Târgu Jiu. Locuințele au ajuns să aibă prețuri ca în marile capitale ale lumii, cu toate că nivelul de trai și puterea de cumpărare sunt cu mult sub ceea ce se întâmplă chiar în România în anumite zone din vestul țării sau în București.

Apartamentele cu 3 sau cu 4 camere au ajuns să fie scoase la vânzare și la 90.000 – 100.000 de euro, cu toate că municipiul Târgu Jiu nu este Madrid sau Viena. Cu banii respectivi poate fi cumpărată o locuință decentă aproape în orice oraș din lume. Prețurile au crescut cu 20.000 – 40.000 de lei de la un an la altul în ultimii 3 ani.

Prețul caselor este și mai ridicat. O casă la 6 kilometri de Târgu Jiu cu 5 camere și peste 5.000 de metri pătrați de teren se vinde cu 400.000 de euro. Vila are în dotare și un teren de fotbal. Există case cu mult mai multe camere care ajung și la 700.000 – 800.000 de euro. În același timp investitorii private construiesc în continuare blocuri la Târgu Jiu și reușesc să vândă tot încă din faza de fundație și chiar proiectare.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com