Premiu: Directorul CEO, Sorinel Boza, „Managerul anului în energie”

Publicatia THE DIPLOMAT organizeaza anual GALA PREMIILOR DIN ENERGIA ROMANEASCA, in cadrul careia se decerneaza o serie de premii companiilor sau personalitatilor din domeniul energetic romanesc.
Categoriile de premii acordate  vizeaza :

– proiectele exceptionale sau inovatoare cu impact pozitiv asupra pietei de energie;
– companiile din domeniul energiei care au demonstrat o performanta superioara;
– activitatea profesionala direct responsabila pentru crearea si instituirea de strategii, proiecte sau tehnologii inovatoare ce au contribuit la dezvoltarea companiei/domeniului.

Juriul a fost independent de publicatia The Diplomat, fiind format din personalitati ale comunitatii de afaceri recunoscuti pentru implicarea lor in domeniul energetic si reprezentanti ai autoritatilor acestui sector de activitate.

Premiile au fost decernate candidatilor care au primit majoritatea voturilor si reprezinta recunoasterea rezultatelor exceptionale, atat ale companiilor si organizatiilor, cat si ale persoanelor care au contribuit decisiv la dezvoltarea proiectelor si a climatului de afaceri din domeniul energiei in Romania.

Astfel, in cadrul “Galei Romanian Energy Awards – 2018”, presedintele Directoratului CE Oltenia, Sorinel Boza, a fost desemnat “Managerul anului in energie”, cu urmatoarea argumentare: prin intermediul unui management eficient, adaptat la necesitatile de piata, a reusit sa situeze Complexul Energetic Oltenia in randul companiilor profitabile, dupa trei ani de pierderi consecutive, realizand un salt major de la categoria de performanta financiara D la categoria de performanta financiara A si includerea in randul celor 100 cele mai valoroase companii din Romania.

Performanta inregistrata in 2017 reprezinta obiectivul atins al managementului CE Oltenia, pentru care conducerea companiei multumeste fiecaruia dintre cei peste 13000 de salariati pentru contributia si suportul acordat .(comunicat CEO)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com