Prefectul Florescu vrea controale şi îi stresează de sărbători pe şefii de la deconcentrate. Urşii au scăpat, momentan.

Prefectul de Gorj, Ciprian Florescu, le-a pus gând rău şefilor de la serviciile publice deconcentrate, aşa-numitele SPD-uri, cum îi place să spună reprezentantului Guvernului în teritoriu. În loc să îi lase lin să nu li se aplece de la sarmalele şi de la salatele chefurilor premergătoare sărbătorilor de iarnă, Florescu vrea controale la agenţii economici, să-i apere pe consumatori de agenţii economici care intenţionează să plaseze împuţiciuni pe piaţă.

De unde atâta lux, cu verificări şi controale. Şefii de deconcentrate au intrat de mult în concediul pentru sărbători. O dovadă în acest sens o reprezintă lipsa boşilor de la şedinţele Colegiului Prefectural. Florescu o să ajungă să discute nici măcar cu adjuncţii, ci cu şoferii sau cu femeile de serviciu din instituţiile deconcentrate.

Florescu nu se lasă

Ciprian Florescu nu se lasă şi crede că cei de la Protecţia Consumatorilor sau Siguranţa Alimentelor chiar se vor deplasa în teren să îi verifice pe agenţii economici. Pe foametea asta şi pe cea care se prefigurează de anul viitor nu va fi deranjat cu amenzi vreun agent economic culpabil. Chiar insistă Florescu.

Probabil că se va linişti şi cu două-trei amenzi date de poliţie unor copii care vând petarde. Ulterior, prefectul va putea merge în pădurile Gorjului să vadă dacă ursul carpatin trăieşte în bune condiţii şi dacă s-a lămurit cum este cu trecerea contribuţiilor din sarcina vizuinei în sarcina ursului sau dacă urşii din judeţ au înţeles că nu trebuie să se mai apropie de gospodăriile gorjenilor, dacă nu vor să li se facă dosare penale. În mod normal ar trebui să se afle în perioada de hibernare. Cine ştie poate îi vedem în stradă din ianuarie, februarie, dacă le-o scădea cota de mure, după majorarea salariului minim brut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com