Prefectul de Gorj îşi continuă opera de Întâi modist al judeţului

Ciprian Florescu îşi continuă nestingherit rolul pe care îl joacă la Prefectura Gorj: acela de actor în serialul Poliţia Modei. Din păcate, finanţarea serialului este făcută de la bugetul de stat şi nimeni nu îl trage, deocamdată, la răspundere pe prefect pentru emanaţiile sale publice. Unele nici măcar nu ajung la ochii şi urechile opiniei publice, având în vedere că stă închis în turnul său de fildeş, înconjurat de dudui costumate regulamentar în ofiţerese ale modei, gata să îşi sacrifice oricând decolteul şi minijupa pentru Marele Conducător al judeţului.

Inegalabil. Poate vom purta toţi mov.

Au mai existat şefi în administraţia locală. Unii au condus luptele de la Podul Jiului, alţii au rămas cu ceva în istorie, dar nici unul nu va putea să fie pe aceeaşi treaptă cu Ciprian Florescu, celebru deja pentru costumul său mov-şcolar. Gucci să îi aline trecerea fină pe la prefectură. Poate dă un Ordin şi pentru porumbeii care alintă betonul amprentat cu dejecţii. Poate că şi aviarele ar trebui să îşi depună fecalele doar într-un loc special amenajat şi nu sub nasul şi balconul prefectului de Gorj. Jandarmii ar trebui să ia măsuri! E cel mai fin nas din istoria judeţului, spălat în piscina din Primăverii.

Liberalii au lăsat-o mai moale

Liberalii l-au reclamat pe prefect la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării, ar fi trebuit să îl angajeze pe Botezatu, pentru a-l combate în materie de modă şi boxeri pe Florescu. Astfel, PNL va contesta în instanţă Ordinul emis de prefectul Ciprian Florescu, privind codul vestimentar şi accesul în Palatul Administrativ. Ţăranii, săracii şi jegoşii nu au ce căuta în prefectură. Oricine în rest, chiar şi parveniţii, atâta timp cât poartă Armani.

 

Andrei Pavel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com