Porci de Crăciun, în centrele subordonate DGASPC Gorj

Ca de fiecare dată, pe parcursul lunii decembrie, în centrele subordonate DGASPC Gorj, sunt organizate şi în acest an mai multe evenimente specifice sărbătorilor de iarnă. Astfel, s-a stabilit ca în fiecare complex de servicii să se organizeze tradiţionala pomană a porcului, în diferite zile. De asemenea, au fost programate serbări de Crăciun,care cuprind programe artistice susţinute de beneficiari ai centrelor, aceştia interpretând colinde, cântece specifice sărbătorilor de iarnă, precum şi poezii.

Se vor împodobi brazi de Crăciun în toate centrele subordonate DGASPC Gorj, locaţiile fiind decorate în mod corespunzător.

Preparate tradiţionale

În plus, în prag de sărbători, beneficiarii vor primi cadouri de la sponsori şi de la oamenii cu suflet mare.  „Trebuie precizat şi faptul că atât pentru masa de Cărciun, cât şi pentru masa de Anul Nou, meniul beneficiarilor va fi compus din preparate tradiţionale, precum salată boeuf, sarmale cu mămăliguţă şi piftie, friptură de porc la tavă, dulciuri şi fructe. Ne străduim să creăm în fiecare centru o atmosferă asemănătoare cu cea a mediului familial. Am făcut şi facem eforturi pentru a aduce bucurie în sufletele beneficiarilor noştri spiritul sărbătorilor de iarnă, astfel încât aceştia să nu resimtă lipsa familiei şi a celor dragi”, a declarat Laurenţiu Diaconescu, directorul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com