Ponta încă suspină după PSD, deşi a trecut cu arme şi bagaje la PRO România

Fostul lider al PSD, Victor Ponta, este supărat pe modul în care este condus PSD, deşi nu mai face parte din partidul respectiv. Deputatul de Gorj are legătură cu un alt partid politic Pro România, însă vorbeşte mai des despre PSD decât despre noua formaţiune politică la care a ajuns. Sunt chiar pesedişti care spun că Ponta ar aştepta de fapt un moment potrivit să revină în PSD.

„Am promis colegilor mei că nu voi pune niciodată interesul meu personal înaintea interesului public și al celor pe care îi reprezentăm, că nu voi folosi partidul ca un scut pentru protecția mea, că nu mă voi agăța de funcție atunci când în loc să fiu o locomotivă voi ajunge o piatră de gâtul partidului prin imaginea negativă sau problemele mele juridice – am făcut acest lucru în 2015 și cred în continuare că am luat decizia corectă pentru cei care m-au ales și pe care îi reprezentam”, potrivit lui Ponta.

PSD, comparat cu PRM

„În 2018, PSD are un lider care nu se va legitima niciodată printr-o competiție corectă și deschisă ca cea de la Congresul din 2010 ci prin aranjamente de culise și prin cumpărarea sprijinului / Îmi pare rău că PSD nu se mai comportă ca un partid de stânga modern ci a fost întors cu forța la ideile lui Vadim Tudor din anii ’90 – și mai nou are un lider care își face un model din Viktor Orban / Îmi pare rău să văd că de peste 1 an PSD are cea mai haotică și incompetentă guvernare din istoria sa / Îmi pare rău să văd cum un grup de oameni parașutați din alte partide au confiscat PSD și îl folosesc doar pentru puterea personală, bani și pentru protecție în fața legii!”, a declarat Ponta.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com