Ponta îi aplică lovituri sub centură lui Liviu Dragnea şi îi mai ia 3 deputaţi

Deputatul de Gorj, Victor Ponta, a anunţat că a reuşit să convingă trei deputaţi ai PSD să treacă la PRO România. Astfel, vor exista condiţiile legale pentru ca partidul lui Ponta să îşi poată constitui din toamnă un grup parlamentar la Camera Deputaţilor. PMP ar putea rămâne în schimb fără grup parlamentar, după migraţiile către PSD.

„Am venit cu dl. Mocioalcă (Ion Mocioalcă, preşedintele Comisiei privind Statutul deputaţilor şi al senatorilor – n.r.) şi mi-a dat o veste foarte bună – mi-a zis că nu putem să ne formăm un grup acum, din punctul lor de vedere, pentru că nu avem zece deputaţi care au candidat pe aceeaşi listă. Deocamdată suntem şapte. Probabil în zilele următoare vom fi zece şi, citându-l pe dl Mocioalcă, depun cerere şi nu mai au motiv să mi-o respingă. Eu aştept mai mulţi, dar trei sigur vin, care au candidat pe listele PSD”, a declarat Victor Ponta.

Regăsirea băsiştilor

Ponta crede că băsiştii din PMP pleacă la PSD, pentru a se reîntâlni cu Liviu Dragnea, în trecut membru al PD.„De fapt, când pleacă PMP-iştii şi băsiştii la Dragnea, or să vină nişte pesedişti la noi. Noi suntem acum noul PSD, ei sunt noul PD. Eu cred că vine şi Băsescu la Dragnea, că totuşi sunt prieteni de mult şi probabil că se reunesc. Iubirea nu se uită de-a lungul anilor”, a adăugat Victor Ponta, deputat de Gorj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com