Ponta cere investiţii la „şandramaua” CEO

Marele fost om de stat şi premier – are peste 1,90 – Victor Ponta a punctat în timpul vizitei politice de ieri din Gorj şi de la Târgu Jiu că are atenţia îndreptată şi către Complexul Energetic Oltenia. Deputatul a vorbit despre perioada de activitate foarte bună pe care o traversează compania şi a spus că sunt necesare investiţii la societatea pe care, pe vremuri, o cataloga drept „şandrama”. Acum este de acord că şandramaua salvează România de la dezastru, iarnă de iarnă.

Duplicitatea la politicieni

Ponta zice că mineritul ar mai putea dura chiar 20 – 25 de ani, dacă acum s-ar executa investiţiile necesare şi nu ar mai exista angajări pe criterii politice. Este interesant cum polticienii uită tocmai lucrurile pe care le-au făcut ei. Este trist că din cauza amneziei încep să şi critice cu tărie exact ce au făcut ei. Că doar domnii Ciurel şi Antonie nu or fi fost de la UDMR înainte de a ateriza la cârma CEO.

Politicianul specialist sau specialistul politician?

Dacă erau buni specialişti de ce a fost nevoie să se înroleze în partid? Sau contează doar dacă eşti în partid, specializarea vine după. Curioasă duplicitatea asta de caracter la unii politicieni. Culmea este că Victor Ponta cel de Opoziţie nu înţelege de ce statul nu face ceva ca România să nu mai importe energie, în timp ce termocentralele pe cărbune au grupuri disponibile, dar nemodernizate. Păi treaba asta era valabilă şi pe vremea Guvernării Ponta. E bine totuşi că avem politicieni care să lupte pentru CEO. Să sperăm că Ponta nu va uita iar de CEO, în caz că va reveni la guvernare, pe o cale sau alta.

Andrei Pavel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com