Polițistul care i-a prins pe autorii jafului de la casa de pariuri din Târgu Jiu a avut noroc. Alți suspecți au început să poarte arme și să tragă în plin!

Agent sef adjunct Oproiu Valentin, în vârsta de 39 de ani, este polițistul care, aflându-se in timpul liber, a contribuit la prinderea celor 3 persoane, bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Polițistul își desfășoară activitatea in cadrul Politiei Municipiului Targu Jiu – Biroul de Ordine Publica. Omul legii a avut mare noroc pentru că autorii jafului nu au fost violenți și nu au avut asupra lor arme de foc, așa cum s-a întâmplat în alte locuri din țară. Un polițist din Timiș a fost împușcat mortal în timp ce încerca să prindă un tâlhar.

La data de 13 iunie, polițistul aflat în timpul liber din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu, auzind zgomot de geamuri sparte, urmate de sunetul unei alarme și observând că în parcarea de reședință de pe strada Oltețului, trei persoane care purtau cagule și glugi pe cap, alergau către un autoturism, de culoare neagră și-a anunțat colegii, împreună cu care a pornit la prinderea în flagrant delict a celor în cauză.

La scurt timp după sesizare, polițistul care a observat săvârșirea faptei și polițiștii de investigații criminale au identificat atât autoturismul, cât și pe cei trei ocupanți, în persoana a trei tineri de 26, 27 și 34 de ani, din municipiul Petroșani, județul Hunedoara, bănuiți de săvârșirea infracțiunii, care au fost conduși la sediul Poliției Municipiului Târgu Jiu pentru continuarea cercetărilor și luarea măsurilor legale.

Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că cele trei persoane ar fi spart geamul ușii de acces într-o casă de pariuri, de pe strada 1 Decembrie 1918, de unde ar fi sustras 16.000 lei, prin folosirea a două obiecte contondente, pe care polițiștii le-au identificat în autoturismul cu care cei trei au părăsit locul faptei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com