Poliţiştii s-au făcut de râs, încercând să imobilizeze un şofer care ar fi condus beat. Video

Doi poliţişti din Mătăsari, Gorj, s-au făcut de râs, în încercarea de a imobiliza un şofer, de 37 de ani, care s-ar fi urcat băut la volan. Conducătorul auto a fost depistat în trafic pe raza comunei, iar agenţii au încercat să îl conducă la sediul postului local de poliţie. Minute în şir s-au chinuit oamenii legii să îl introducă în sediu pe şofer, dar acesta a rezistat ţinându-se de scară. Martorii au filmat scenele în care poliţiştii încearcă să folosească forţa. Unul dintre cei doi agenţi rămâne cu o şosetă a şoferului în mână şi renunţă la „luptă”. De pe margine martorii comentează: unii reclamă folosirea forţei, alţii că se impune ca cineva să sune la 112. O altă persoană cere utilizarea unui spray paralizant, dar nu precizează dacă de către şofer sau de către oamenii oamenii legii. În cele din urmă, unul dintre agenţi reuşeşte să-i ia portofelul conducătorului auto şi se retrage victorios în sediul poliţiei, în timp ce unul din martorii care se aud pe filmare îi reproşează că poate fi acuzat de furt. (Sursa video: TV SUD)

„Referitor la informațiile apărute in spațiul public, privind intervenția unor polițiști la Postul de Poliție Mătăsari, Inspectoratul de Politie Județean Gorj face următoarele precizări:  La data de 14 august a.c., polițiști din cadrul Postului de Poliţie Mătăsari au depistat în trafic un bărbat de 37 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 673/A Mătăsari, aflându-se într-o stare vădită de ebrietate. La solicitarea organelor de poliție acesta a refuzat testarea cu etilotestul, respectiv să fie condus la o unitate spitalicească pentru a i se preleva mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. De asemenea, conducătorul auto a încercat să se sustragă continuării cercetărilor, polițiștii fiind obligați să folosească forța pentru a-l conduce la postul de poliție. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice. Cercetările continuă cu suspectul în stare de libertate”, conform Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj.

One thought on “Poliţiştii s-au făcut de râs, încercând să imobilizeze un şofer care ar fi condus beat. Video

  • 30 august 2017 la 12:40
    Permalink

    Bravo Politia Romana! Ba ala de filmeaza ce gatul ma-tii voiai sa i faca daca nu vrea sa mearga de bunavoie, sa il mangaie. Daca retardatul ala baut da cu masina peste ma-ta sau tactu, atunci tot asa îi iei apararea. V-ati invatat toti sa scoateti telefonul sa filmati si sa ziceti ca face politia abuz. Unii chiar va meritati soarta, retardatilor.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com