Polițiștii locali sar cu amenzile pe cei care ard gunoiul sau îl depozitează necorespunzător

Primăria Municipiului Târgu Jiu atenționează cetățenii să nu mai arunce gunoiul menajer în containerele destinate colectării sticlelor de plastic și hârtiei. Totodată, autoritățile solicită cetățenilor să nu mai blocheze accesul mașinilor Polaris la ghenele de gunoi parcându-și autoturismele în vecinătatea acestora. În astfel de cazuri, riscă să fie sancționați de Poliția Locală. Unii cetățeni chiar dau foc la deșeuri: „Având în vedere numărul mare de sesizări în legătură cu fumul care inundă zona Pandurașul și străzile adiacente, informăm cetățenii că acesta provine de la resturile menajere pe care unii localnici le ard în curțile lor.

Zilele trecute, pompierii gorjeni au și intervenit pentru stingerea incendiilor care s-au extins și la vegetația uscată din zonă.

Îi avertizăm pe cetățenii care obișnuiesc să aprindă vegetația uscată și gunoaiele din grădini că riscă să fie sancționați de polițiștii locali conform reglementărilor în vigoare. Cuantumul amenzilor este cuprins între 250 și 500 de lei. Deja polițiștii locali au aplicat sancțiuni în acest sens, în valoare de 3700 de lei.”, potrivit Primăriei Târgu Jiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com