Poliţista din Băleşti şi-a împuşcat mama în piept, după care şi-a tras un glonţ în cap!

Poliţia Gorj vine cu precizări, în urma tragediei din Băleşti, unde o poliţistă şi-a împuşcat mama în piept, după care şi-a tras un glonţ în cap. Poliţista fusese testată psihologic în luna mai 2017. Femeia a folosit arma soţului, şi el poliţist.

Având în vedere interesul mass-media în ceea ce privește evenimentul din comuna Bălești, Compartimentul de Informare și Relații Publice al IPJ Gorj este abilitat să comunice următoarele: Astăzi, în jurul orei 19.00, un polițist, din cadrul Postului de Poliție comunal Mătăsari, a sesizat, prin apel 112, că soția sa, agent de poliție la TF Tg.-Jiu, încadrată în 2006, și-a împușcat mortal mama, în zona toracelui, după care s-a împușcat în cap, folosind pistolul din dotarea acestuia. Deplasându-se la fața locului, în comuna Bălești, sat Ceauru, județul Gorj, în interiorul locuinței, polițiștii au găsit și un minor, în vârstă de 6 luni, care a fost transportat la spital, cu leziuni în zona capului.

Polițista a fost găsită cazută, lângă ușa de la intrarea în locuință, cu pistolul lângă ea, iar mama acesteia într-o cameră, în pat. La acest moment, polițiștii efectuează cercetări, sub coordonarea procurorului de caz, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii acestui evenimet. Precizăm că polițista a fost testată psihologic ultima dată în luna mai a anului 2017, înainte de a intra în concediu maternal. Polițistul deținea pistolul la domiciliu, conform prevederilor legale, iar ultimul control a fost efectuat la locuința acestuia, la începutul acestui an.(IPJ Gorj)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com