Politicienii se bat în spitale noi și corpuri de spitale

Politicienii înscriși în campania electorală care se încheie curând s-au bătut în proiecte privind sănătatea gorjenilor. Unii promit construirea de spitale noi, alții de corpuri noi de unități medicale, pe lângă actualul Spital Județean de Urgență din Târgu Jiu. Liberalii au anunțat că vor să construiască la Târgu Jiu un spital nou cu fonduri europene.

Nici pesediștii nu au stat cu mâinile în sân și au anunțat construirea unui corp nou de spital cu 6 etaje, în parcarea spitalului din strada Progresului. Acesta va fi legat de clădirea existentă. Aici vor fi preluate toate secțiile cu paturi de pe strada Tudor Vladimirescu, inclusiv UPU-SMURD, Laboratoarele de analize medicale, radiologie și imagistică medicală, Farmacie, Blocul operator prin extinderea numărului de săli de operație de la 12 în prezent, la 16 săli de operație.

Totodată în acest corp nou se va prelua și Secția Obstetrică- Ginecologie cu Blocul operator și Sala de nașteri. La parter se va amenaja o zonă cu 30 de paturi. O clădire nouă va fi construită și pentru Secția Oncologie de la Pasarelă. Actuala clădire construită în 1909 va ri demlată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com