Politicienii îşi freacă mâinile cu gândul la caşcavalul de la CEO

Politicienii au început deja să îşi facă toate calculele pentru posturi de conducere importante la Complexul Energetic Oltenia. Social-democraţii nici nu vor să audă că societatea va fi condusă de ALDE, în fieful PSD, deşi ştiu că şeful Ministerului Energiei este unul dintre liderii ALDE, Toma Petcu. Este greu de crezut că de la nivel local se va mai risca din nou cu varianta Laurenţiu Ciurel, mai ales că tot ce se întâmplă la CEO se va deconta politic. Şi în bine şi în rău.

PSD îşi pregăteşte managerul pentru CEO!?

Ce spune vicele PSD, Cosmin Popescu:

„Nu ştim ce decizie va fi luată în legătură cu acest act normativ, dar vom vedea forma finală. Eu am vazut lista cu firmele de stat care au management în baza OUG 109. Nu ştim dacă va mai fi sau nu Complexul Energetic Oltenia pe această listă. Vom vedea. Cert este că o companie energetică trebuie să fie condusă de profesionişti”, a menţionat Cosmin Popescu, şeful Consiliului Judeţean Gorj. Este aşadar de înţeles atitudinea lui Cosmin Popescu faţă de Sorin Boza, pe care nu îl consideră nici bun, nici rău pentru CEO. Cel mai probabil că PSD lucrează la propria variantă, dacă se va da drumul de către Guvern la angajări de manageri politici la CEO.

Andrei Pavel

One thought on “Politicienii îşi freacă mâinile cu gândul la caşcavalul de la CEO

 • 28 septembrie 2017 la 9:43
  Legătură permanentă

  Bagameasi pula in PSD vostru ca voi a-ti inceput sa furati tara voi vreti sa o puneti pe butuci.
  Sunteti la putere datorita pensionarilor.
  Ba jigodilor voi sunteti nu-mai pe furat sa faceti ceva bun in tara asta pt.copii nostri nu va ganditi ca de 27 de ani doar furati,sa ma pis pe ia de tara si sa de-a Dumnezeu sa vina sf.lumi ca doar asa se face dreptate .

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com