Politicienii din Gorj, la vot

Șeful PSD Gorj, Mihai Weber, a votat duminică la Liceul Tehnic numărul 2. Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj și președintele executiv al PSD Gorj, a votat la Școala din Cartierul Romanești. Senatorul Florin Cârciumaru a votat cu soția la Școala din cartierul Vădeni. Totodată, liderul PNL Gorj, deputatul Dan Vîlceanu, a votat la secția din incinta Liceului Teologic Târgu-Jiu, iar primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a votat la secția numărul 1 de la UCB.

Ce au declarat politicienii

Președintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, a declarat la ieșirea de la urne: „Eu am votat PentruORomânieNormală și știți acest lucru. Îmi doresc ca țara mea să își continue parcursul european și să se dezvolte. Nu vă spun cu cine să votați, ci să votați! Mergeți la urne, pentru că este esențial să vă exprimați votul. În România, PSD-ului i-a convenit absența masivă la vot, pentru că dacă oamenii stăteau acasă, PSD lua procente uriașe și conducea în continuare. Suntem încurajați de semnalul pe care-l dau românii din străinătate, care sunt cu sufletul acasă și care au înțeles importanța exercitării dreptului la vot. Votați!”, a declarat deputatul Dan Vîlceanu, președintele PNL Gorj.

Vot de la prima oră

Marcel Romanescu a votat la secția din centrul orașului: „Am votat rațional! Am votat pentru o Românie normală, a bunului simț, a oamenilor care muncesc. Am votat pentru ca drepturile acestor oameni să fie respectate. Am votat cu gândul la frații noștri care au fost obligați să ia drumul străinătății, să le netezim drumul spre casă. Am votat împotriva corupției, a imposturii și ipocriziei politice. Am votat pentru că vreau acolo, la conducerea țării, oameni care să mă reprezinte, iar eu nu mă simt reprezentat de oamenii votați din penitenciare sau din cartierul Meteor. Am votat, ca și voi, pentru a ne apropia, din nou, de statele civilizate ale lumii.”, a spus Marcel Romanescu, liderul PNL Târgu Jiu.

Weber, cu gândul la demnitate în UE

Președintele PSD Gorj, deputatul Mihai Weber, a spus: „Am votat pentru un președinte al tuturor românilor, care să fie onest și să aibă curajul de a se lupta pentru ca România să nu mai fie tratată ca o țară de mâna a doua în Uniunea Europeană. Am votat împotriva austerității și pentru un președinte care să aibă grijă ca toți românii să trăiască în bunăstare, având siguranța zilei de mâine.”, a declarat liderul PSD Gorj, deputatul Mihai Weber.

Cârciumaru, cu inima

„Am votat cu inima pentru România, pentru români! Am votat, astăzi, pentru un președinte care să se implice mai mult și să dea dovadă de mai mult respect față de români. Votul de astăzi este decisiv pentru România din următorii cinci ani, în care ar trebui să primeze interesul național. Sper ca țara noastră să aibă un viitor mai bun în Europa, iar principiile și valorile noastre să fie recunoscute întru totul. Îmi doresc să vină la vot cât mai mulți cetățeni, având în vedere că, în curând, România va sărbători 30 de ani de la Revoluție, un eveniment marcant pentru noi ca popor- debutul democrației în țara noastră.”, a spus senatorul Florin Cârciumaru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com