Politicienii din Gorj, întâlnire cu Anton Anton, la Ministerul Energiei

Trei politicieni din Gorj se întâlnesc pe 5 februarie cu noul ministru al Energiei, Anton Anton. Acesta este „în pâine” de câteva zile. Senatorii Scarlat Iriza şi Florin Cârciumaru, de pe o parte şi deputatul Mihai Weber, pe de altă parte, vor lua contact cu noul ministru. Cei trei vor să afle care este viziunea noului şef al Ministerului Energiei faţă de Complexul Energetic Oltenia.

„Luni vom avea o întâlnire cu ministrul Anton Anton, la sediul Ministerului Energiei. Este vorba de senatorii şi deputaţii puterii, bineînţeles. Eu zic că o să facă treabă şi Complexul Energetic Oltenia nu o să fie afectat absolut deloc de schimbarea Ministrului Energiei. Dânsul fiind nou în sistemul energetic eu o să îi împărtăşesc despre cunoştinţele mele despre Complexul Energetic Oltenia şi despre legile prioritare care trebuie să iese în viitorul apropiat şi modificarea Codului Silvic pentru ca pădurile să fie tăiate mai uşor şi excavatoarele să avanseze în fronturile de lucru”, a spus Scarlat Iriza, senator.

Cârciumaru vrea răspunsuri şi pentru Defileul Jiului

„Să discutăm, să îi prezentăm punctul nostru de vedere legat de CEO. O să discutăm şi despre proiectele din Defileul Jiului cu microhidrocentralele. Vrem să îi prezentăm activitatea Complexului Energetic Oltenia din punctul nostru de vedere şi să vedem ce planuri are legat de acest complex”, a declarat şi senatorul Florin Cârciumaru.

One thought on “Politicienii din Gorj, întâlnire cu Anton Anton, la Ministerul Energiei

  • 5 februarie 2018 la 10:22
    Legătură permanentă

    Dar cu Defileul Jiului ce are individul Carciumaru? Nu stie ce-i aia decizie judecatoreasca definitiva? Si de n-ar fi asa, cu ce-l deranjeaza ca Jiul curge pe albia sa, cum face de milenii? Nu curge prin casa lui de parvenit, curge pe albia sa naturala, cu ce-l deranjeaza?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com