Poliția Gorj a reunit doi frați despărțiți de ani de zile

La data de 1 iulie a.c., un cetățean român, domiciliat în străinătate a transmis un e-mail către IPJ Gorj, prin care solicita sprijinul polițiștilor pentru a-și găsi fratele.
Acesta ar fi fost abandonat în perioada 1992-1993, după ce părinții săi au divorțat.
Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au constituit un grup de lucru și s-au mobilizat pentru căutarea acestuia.
Dacă inițial verificările ce urmau a fi efectuate de aceștia păreau ușor de realizat, ulterior lucrurile s-au complicat, tânărul respectiv nefiind de găsit.
Colegii mei au luat legătura cu tânărul care a formulat sesizarea, iar de la acesta au putut afla că fratele său ar fi fost abandonat de mamă, la o secție de poliție din municipiul Târgu-Jiu.
Colegii mei au continuat căutările, iar în urma discuției cu bunica, au aflat de la aceasta că împreună cu fiica sa au decis să-l abandoneze pe minor în Gara din Târgu Jiu și de atunci nu mai știe nimic de el.

Povestea este emoționantă și căutările mult mai complexe, însă colegii mei l-au găsit pe fratele tânărului care a apelat la noi, iar mâine acesta va reveni din Anglia și cei doi se vor întâlni la sediul IPJ Gorj, la ora 11:00.

Cei doi sunt de acord cu mediatizarea și vă pot oferi declarații, dacă doriți.
Pentru informații suplimentare puteți să mă contactați in privat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com