PNL și PSD luptă „la baionetă” pe voturile minerilor și energeticienilor

Cine ia voturile dacă se aprobă proiectul privind scăderea vârstei de pensionare la Complexul Energetic Oltenia? Fiecare caută să își tragă partea leului de pe un proiect care arată în realitate lipsa de perspectivă la una din cele mai mari companii din România și cel mai mare angajator din Oltenia.

Minerii și energeticienii sunt disperați doar să mai prindă doi ani în plus la pensie, având în vedere că unii nu mai apucă vârsta pensionării și ajung să moară la locul de muncă, din cauza bolilor de inimă cauzate de stres.

În timp ce solicitarea angajaților CEO este una normal și legitimă, de a ieși la pensie la 55 de ani, după un stagiu de cotizare de 35 de ani, beneficiu infim raportat la pensiile speciale, politicieni din PSD și PNL au început o luptă „la baionetă” pe merite. De fapt pe voturi. Este adevărat că mai trebuie și votul din plenul Camerei Deputaților și apoi legea va merge la promulgare. Între beneficiari vor fi 8.000 de salariați ai CEO.

Realitatea spune de fapt că angajații CEO vor să iasă mai repede la pensie pentru că au început să moară pe capete și mai grav compania are perspective sumbre în ceea ce privește dezvoltarea și existența. Politicienii, în loc să caute soluții reale pentru CEO, caută doar să tragă voturi cât mai repede, dat fiind faptul că urmează alegerile prezedențiale. Nu se gândește nimeni la ce să pună în locul mineritului, când acesta nu va mai exista.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com