Plin de şoferi beţi pe şosele. Poliţia le-a făcut dosare penale.

La data de 17 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Rutier Gorj au identificat în trafic un tânăr, de 30 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului, având o concentrație de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autoturism pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența alcoolului.

La data de 17 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Motru s-au sesizat din oficiu, despre faptul că un tânăr, de 30 de ani, din comuna Borăscu, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 674 B Borăscu, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, carosabilul fiind umed, a pierdut controlul direcției și a intrat în coliziune cu un autoturism care se afla parcat pe marginea părții carosabile.

În urma impactului conducătorul auto a fost rănit ușor, fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.  Conducătorul auto a fost testat cu etilotestul, rezultând o concentrație de 0,58 mg/l alcool în aerul expirat.

Totodată, în urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar valabilitatea numerelor provizorii era expirată.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul neînmatriculat pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului și care nu deține permis de conducere.

La data de 18 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Oraşului Tismana au fost sesizați prin apelul 112, de un bărbat, de 32 de ani, din localitate, despre un accident rutier.

La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă care a constatat că un tânăr, de 19 ani, din oraşul Baia de Aramă, județul Mehedinţi, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Tismana, nu ar fi adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcţiei și a intrat în coliziune cu un autoturism, care se afla parcat în afara părţii carosabile.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Totodată acesta a fost testat cu etilotestul, rezultând o concentrație de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi vătămare corporală  din culpă.

La data de 19 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu Cărbunești au identificat în trafic, un tânăr, de 22 de ani, din comuna Ţânţăreni, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 661 Turburea, având o concentrație de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autoturism, de o persoană care are o concentrație alcoolică peste limita legală.(IPJ Gorj)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com