Peste 450 de locuri de muncă la BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ PENTRU ABSOLVENŢI de la Târgu Jiu

În vederea creşterii gradului de ocupare a forţei de muncă în rândul persoanelor în căutarea unui loc de muncă, şi în special al tinerilor absolvenţi, AJOFM Gorj va organiza în data de 18 OCTOMBRIE 2019, începând cu ora 10.00, în Târgu-Jiu, la parterul clădirii din Campusul Studenţesc Debarcader al Universităţii Constantin Brâncuşi, din str Tineretului nr 1, „BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ PENTRU ABSOLVENŢI“.

Până la această dată au confirmat participarea la această bursă 62 angajatori care oferă un număr total de 458 locuri de muncă, pentru diverse meserii: muncitor necalificat, electrician, lăcătuş mecanic, sudor, croitor, agent vânzări, agent securitate, operator maşini, lucrător comercial, lucrător gestionar, mecanic auto, bucătar, lucrător bucătărie, femeie serviciu, frezor etc, iar pentru persoanele cu studii superioare: inginer mecanic, inginer construcţii, economist, proiectant inginer mecanic, economist, recepţioner hotel.

Pentru identificarea unui număr cât mai mare de locuri de muncă, care să acopere o gamă cât mai diversă de meserii din diferite domenii de activitate şi care să fie oferite persoanelor care vor participa la acest târg de locuri de muncă, salariaţii AJOFM Gorj au desfăşurat şi desfăşoară acţiuni de contactare a agenţilor economici şi de invitare a acestora să participe la acest târg de locuri de muncă.

Reamintim că atât absolvenţii aflaţi în căutarea unui loc de muncă care se angajează cu normă întreagă în perioada în care sunt înregistraţi la AJOFM Gorj, cât şi angajatorii care au locuri de muncă disponibile pot beneficia de sprijin financiar oferit în condițiile Legii nr. 76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru șomaj și stimularea ocupării forței de muncă.

Angajatorii care au locuri de muncă vacante sunt rugaţi să participe la această acţiune.  Informaţii suplimentare se obţin la sediul AJOFM Gorj din str Lt. Col. D. Petrescu nr 1, Târgu Jiu, sau la numarul de telefon 0253 211568 şi email: [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com