Peste 100 de gorjeni, amendați pentru că nu au respectat ordonanțele militare

Până în prezent, în evidențele Centrului de Coordonare și Conducere o Intervenției Gorj se află 2717 persoane în autoizolare la domiciliu și 331 persoane în carantină, în mai multe centre stabilite de pe raza județului Gorj.
Dacă mai sunt cetățeni care încă nu conștientizează cât de important este să respectăm regulile, aceștia trebuie să știe că există prevederi legale care sancționează foarte aspru încălcarea măsurilor impuse pentru stoparea extinderii acestei pandemii.
Doar în ultimele 24 de ore, efective din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, Inspectoratului de Jandarmi Județean Gorj și Poliției Locale au sancționat contravențional 103 persoane cu amenzi în cuantum de 135.100 lei pentru nerespectarea măsurilor de prevenire a răspândirii infecției cu COVID-19.
În aceste momente este foarte important să ne gândim de două ori înainte de a lua decizia nerespectării măsurilor impuse de autorități, să nu dăm dovadă de egoism și să nu punem necesitățile noastre mai presus de binele comunității, potrivit unui comunicat al Grupul de Comunicare al Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Gorj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com