Pesediştii vor să copieze modelul PNL în desemnarea candidatului la primărie sau revin la varianta Romanescu?

Social-democraţii gorjeni trec printr-o mare cumpănă şi au preparat un sondaj de opinie care nu va ajuta pe nimeni. A fost făcut doar ca să ajute conducerea partidului să găsească o scuză pentru a desemna un alt candidat. Cert este că toate acţiunile PSD din ultimul an arată că nu reuşesc să se coaguleze în jurul unui candidat puternic şi capabil să intre în luptă cu primarul în exerciţiu, liberalul Marcel Romanescu.

În sondajul PSD Gorj pentru Primăria Târgu-Jiu au intrat opt social-democrați, respectiv Adrian Tudor, Aurel Popescu, Mihai Prunariu, Adi Câmpeanu, Gabriel Giorgi, Romeo Chiriac, Ciprian Florescu și Luis Popa.

Dacă nu vor identifica un candidat din cei opt sau altul din partid sau din afară pesediştii au la dispoziţie în continuare varianta să îl oferteze pe Marcel Romanescu pentru 2020. Deocamdată, în sondajul PSD pe primul loc a ieşit Aurel Popescu. Acesta a pierdut o dată alegerile contra lui Romanescu. Va merge PSD pe mâna lui Aurel Popescu, pe mana altui candidat sau îl va curta pe Romanescu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com