Pesediştii gorjeni au început războiul media cu Victor Ponta, după scandalul de la inaugurarea Sălii Sporturilor

Unul dintre pesediştii din Târgu Jiu, Mihai Gherghe, consilier local, nu a ezitat luni să îl atace pe pagina sa de socializare pe fostul premier Victor Ponta. Gherghe, la fel ca alţi pesedişti, au fost nemulţumiţi de faptul că Ponta a participat la festivitatea de inaugurare a Sălii Sporturilor, iar din acest motiv Liviu Dragnea le-ar fi interzis liderilor locali ai PSD să meargă la evenimentul respectiv. Mihai Gherghe a preluat pe pagina sa de socializare un material de presă, reflectând afaceri dubioase în care ar fi fost implicat în trecut Victor Ponta.

„VICTOR PONTA ” AFACERI DUBIOASE ” CU FIRME CARE AU SPĂLAT BANII ÎN „DOSARUL MICROSOFT”.

☣☣☣ Cum a obținut fostul premier avantaje folosindu-se de off-shoruri ale cărori patroni au fost arestați în „DOSARUL MICROSOFT”?

☣☣☣ Legăturile lui Mickey Mouse cu FILIERA DIN PANAMA!

Fostul premier Victor Ponta a fost proprietar, împreună cu soția, pe trei apartamente în Central Park: un duplex imens și două apartamente de lux situate în complexul construit de omul de afaceri Dumitru Nicolae (NIRO), implicat în Dosarul „Microsoft”. Cu toate acestea, fostul premier nu a avut niciun contract de cumpărare pentru vreuna dintre cele trei locuințe. A intrat în posesia unui apartament printr-o convenție cu un SRL controlat de un offshore din Panama. Pentru celelalte două locuințe au plătit Daciana Sârbu printr-un credit ipotecar, respectiv socrul Ilie Sârbu printr-un împrumut realizat tocmai la firma lui Dumitru Nicolae, Central Residential Park. Acţionarii Central Residential Park erau societatea Niro Investment SA (84,98%), controlată de Dumitru Nicolae, şi un off-shore din Insulele Britanice Virgine – Running Total Group LTD (15%), care apare în dosarul Microsoft. Prin acest offshore s-ar fi dat mita pentru care Dumintru Nicolae a fost condamnat la un an şi şase luni de închisoare cu suspendare în primă instanță în dosarul Microsoft. Prețul achitat de Daciana Sârbu către Central Residential Park SA în anul 2007, în plin bum imobiliar, este același cu valoarea apartamentelor vândute la licitație, anul trecut, de firma G&F Real Estate în cadrul procedurii de insolvență. SRL-ul amintit, controlat printr-un offshore din Panama – Sthemko Holding Inc, a achiziționat între 2007 și 2008 mai multe apartamente în complexul lui Niro, dar a intrat în insolvență în 2014. Sursa: puterea 2016”, potrivit unei postări a consilierului local PSD, Mihai Gherghe, din Târgu Jiu.

Replică de la Alin Văcaru

La postarea lui Mihai Gherghe a comentat fostul deputat PSD, Alin Văcaru, actual secretar general al PRO România şi un apropiat al lui Victor Ponta.

„Mihai, am pretenții de la tine și generația noastră, să facem politică # altfel, bazată pe proiecte! Când erai serios, atunci când erai partener viabil cu Victor PONTA, sau acum când îți renegi partenerii? Cred că poți mai mult și nu trebuie sa arunci fumigene, doar să crești in ochii sefilor! Nu lua exemplul unora, care sunt vremelnic in functii, pentru că este dăunător societății! Respectă, să fii respectat!”, potrivit lui Alin Văcaru. Un alt comentariu îi reproşa lui Mihai Gherghe că la fel va proceda şi cu Liviu Dragnea când nu va mai fi preşedintele PSD.

One thought on “Pesediştii gorjeni au început războiul media cu Victor Ponta, după scandalul de la inaugurarea Sălii Sporturilor

  • 27 martie 2018 la 16:29
    Legătură permanentă

    Gherghe are fata de asociat in dosare cu victor ponta… domnul gherghe ar trebui sa il denuntati pe Victor ponta daca stiti atatea despre el… cand ii faceati campanie nu stiati ?… cineva ar trebui sa se autoseziseze la cele spuse de dumneavoastra, puteti intra la tainuirea infractorului.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com