Pesediștii, atac la baionetă la adresa PNL pe tema CEO

Social-democrații gorjeni atacă liberalii pe tema votului din Comisia de Muncă din Camera Deputaților pe tema proiectului de lege privind scăderea vârstei de pensionare la Complexul Energetic Oltenia. Rămâne de văzut care va fi votul în plen, dacă legea va trece prin abținerea de la vot a parlamentarilor PNL sau prin votul împotriva legii.

„Parlamentarii PSD Gorj au respectat promisiunea făcută minierilor și energeticienilor, privind reducerea vârstei de pensionare. Astfel, prin voturile parlamentarilor PSD din Comisia de Muncă a Camerei Deputaților, comisie raportoare, s-au adoptat mai multe amendamente  care rezolvă problemele angajaților CEO,  care protestează și acum în Piața Prefecturii. Pentru a evita orgoliile politice, reprezentanții PSD din Comisia de Muncă, au propus și adoptat o serie de amendamente care soluționează revendicările minerilor și energeticienilor din Complexul Energetic Oltenia, în  ciuda opoziției ferme exprimată, inclusiv prin vot (abținere), de către parlamentarii PNL. Votul de astăzi este o dovadă că atunci când este vorba despre interesele Gorjului nu trebuie să existe orgolii, iar scopul celor care reprezintă județul în Parlamentul României  trebuie să fie comun.

Legea privind pensionarea anticipată a angajaților din CEO va intra în vigoare după votul din plenul Camerei Deputaților.”, conform PSD Gorj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com