Pentru boşi cu borseta pentru mineri cu pipeta! Consiliul de Supraveghere al CEO vrea remuneraţii mai mari?!

Boşii din Consiliul de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia(CEO) s-au gândit că au muncit mult şi cu spor anul acesta şi ar pune la cale o mărire de indemnizaţii. Treaba aceasta va fi analizată pe 21 septembrie de către acţionarii Complexului Energetic Oltenia. Culmea este că nivelul remuneraţiilor este propus acţionarilor tot de către Consiliul de Supraveghere, având în vedere anumiţi indicatori de performanţă, aprobaţi în prealabil. Păi, cum altfel, dacă firma e pe profit la 6 luni. De asemenea, vor fi încheiate şi acte adiţionale la mandatele membrilor Consiliului de Supraveghe al CEO. Remuneraţie după buget, coane Fănică!

Şi minerii vor măriri, dar se uită lung după banii pe zilele prestate în plus pentru companie. Unora le trebuie ochelari la cât de lung au ajuns să se uite după rectificarea de buget care să le aducă banii de salarii.

Componenţa Consiliului de Supraveghere al CEO

Bobâlcă Cornel – preşedinte, Ghelasi Robert  – membru, Codescu Dan – membru, Marin Florin – membru, Nichifor Cătălin Mihai – membru, Micu Mirela-Cristina  – membru, Cudric Valentin, membru.

Andrei Pavel

One thought on “Pentru boşi cu borseta pentru mineri cu pipeta! Consiliul de Supraveghere al CEO vrea remuneraţii mai mari?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com