Pe ce dă administraţia CEO 10.000 de lei: bureţi de vase profesionali, desfundător de ţevi sau şampon hotelier

Complexul Energetic Oltenia îşi continuă seria cheltuielilor care nu au vreo legătură cu activitatea de producere a energiei electrice sau a cărbunelui. Este vorba de un set de 39 de produse solicitate spre achiziţie de către administraţia Hostelulu „Maiami” din Târgu Jiu. Cu toate că la un moment dat se vorbea de o externalizare a activităţilor care nu au legătură directă cu domeniul de activitate principal, se continuă cu achiziţiile pentru funcţionarea activelor respective. Este şi cazul unităţii hoteliere din centrul municipiului Târgu Jiu pentru care a fost alocată suma de 10.700 de lei fără TVA.

Saci de gunoi, hârtie igienică, spray de mobilă sau de ţănţari

Potrivit listei de achiziţii şi anunţului publicat pe SEAP şefii Complexului Energetic Oltenia au aprobat cumpărarea de hârtie igienică sau a unor sprayuri de mobilă sau împotriva ţânţarilor. Pe lista de achiziţii se mai află şi cremă pentru lustruirea podelei sau saci de gunoi menajer, odorizante de cameră, mănuşi de menaj şi altele. Va mai fi cumpărat şampon hotelier, desfundătoare de ţevi sau bureţi de vase profesionali.

One thought on “Pe ce dă administraţia CEO 10.000 de lei: bureţi de vase profesionali, desfundător de ţevi sau şampon hotelier

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com