Patru mandate de primar s- au concretizat cu „un pachet de dosare” pentru Cârciumaru

Florin Cârciumaru, fost primar al municipiului Târgu Jiu, acum senator, resimte atacurile la adresa lui din ultima perioadă. Spune că îl deranjează tot ce se discută, dar şi ce s a întâmplat în perioada camaniei electorale, când s a simţit urmărit de câte ori se întâlnea cu cineva. Sunt lucruri noi pentru Florin Cârciumaru, care atâţia ani a stăpânit oraşul şi a ţinut pe toată lumea la mâna lui.

„ Cele mai multe palme le- am primit şi le primesc de la oameni cărora nu le- am făcut decât bine şi nu e vorba de un an sau de doi, de zeci de ani de zile, eu ca persoană , prin funcţiile pe care le- am avut n- am făcut decât bine acestor persoane, care în ziua de azi îmi vor răul. Dar trecem pe latura cealaltă. Pentru fiecare dintre noi este un Dumnezeu, a spus Florin Cârciumaru la TV SUD.

Senatorul este deranjat şi că actualul primar, Marcel Romanescu i- a imputat mai multe sume de bani. Senatorul spune că are” un pachet de dosare” şi că primarul avea şi alte căi de rezolvare a problemelor, nu să- i ceară banii înapoi. Romanescu a luat insă deciziile de imputare a banilor cheltuiţi ilegal, la indicaţiile ANAF, în urma unui control făcut de inspectori.

„ Nu pot să spun că nu mă deranjeză ceea ce se întâmplă în jurul meu , dar sunt pregătit, sunt călit să trec peste momente şi mai grele şi le voi demonstra persoanelor respective, că am capacitatea şi puterea să depăşesc orice jignire şi orice acuză şi să demonstrez că nu sunt deloc vinovat în ceea ce priveşte pachetul de procese, pe care la ora actuală primăria Târgu Jiu pe nedrept mi le- a făcut . Pachet, pentru că în momentul de faţă sunt în proces cu primăria Târgu Jiu pe imputaţii pe diferite sume, eu si colegii mei in 3 procese. Din punctul meu de vedere erau şi alte procedee pe care primăria Târgu Jiu le putea utiliza pentru clarificarea situaţiei . O să demontrăm că ne facem în continuare datoria faţă de poziţiile pe care le ocupă, colegii mei la primărie , eu ca senator,” spune Florin Cârciumaru.

Andrei Pavel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com