Pătrășcoiu și Romanescu se vor anchetați

Directorul Aparegio Gorj, Traian Pătrășcoiu, și primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, se află din nou în conflict deschis. Cei doi sunt adversari în precampanie, cu toate că nu șeful Aparegio Gorj va candida pentru postul de primar de Târgu Jiu. Imediat ce Romanescu a spus la un post local de radio că Pătrașcoiu va face jumătate din pedeapsă, dacă va merge la pușcărie, a venit și replica din partea managerului operatorului de apă și canal. Este vorba de sesizarea IPJ cu privire la un posibil furt de apă de la Stadionul Municipal.

„La data de 18 iunie a.c., polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați de către un bărbat, de 58 de ani, din Municipiul Târgu Jiu, reprezentantul unei societăți comerciale ce are ca obiect de activitate furnizarea de apă, cu privire la faptul că în cursul zilei de azi, în urma unui control la branșamentul cu apă ce alimentează Stadionul Municipal Târgu Jiu, a fost constatată o branșare ilegală la conducta de alimentare cu apa ce aparține societății comerciale.

În cauză a fost întocmit dosar penal, polițiștii continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt de apă din sistemul public de alimentare cu apă.”, conform IPJ Gorj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com