Ofertă pentru reactualizarea proiectului de reabilitare a DN 67 B Scoarța – Pitești

O ofertă a fost depusă pentru contractul de prestări servicii de proiectare 𝐑𝐞𝐚𝐜𝐭𝐮𝐚𝐥𝐢𝐳𝐚𝐫𝐞 𝐏𝐫𝐨𝐢𝐞𝐜𝐭 𝐭𝐞𝐡𝐧𝐢𝐜 𝐜𝐨𝐧𝐟𝐨𝐫𝐦 𝐄𝐱𝐩𝐞𝐫𝐭𝐢𝐳𝐞 𝐭𝐞𝐡𝐧𝐢𝐜𝐞 𝐚𝐜𝐭𝐮𝐚𝐥𝐢𝐳𝐚𝐭𝐞, 𝐃𝐞𝐭𝐚𝐥𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝐞𝐱𝐞𝐜𝐮𝐭̦𝐢𝐞, 𝐀𝐬𝐢𝐬𝐭𝐞𝐧𝐭̦𝐚̆ 𝐭𝐞𝐡𝐧𝐢𝐜𝐚̆ 𝐥𝐚 𝐨𝐛𝐢𝐞𝐜𝐭𝐢𝐯𝐮𝐥 „𝐌𝐨𝐝𝐞𝐫𝐧𝐢𝐳𝐚𝐫𝐞 𝐃𝐍 𝟔𝟕𝐁 𝐒𝐜𝐨𝐚𝐫𝐭̦𝐚-𝐏𝐢𝐭𝐞𝐬̦𝐭𝐢, 𝐤𝐦 𝟎+𝟎𝟎𝟎-𝟏𝟖𝟖+𝟐𝟎𝟎”

A fost încheiată etapa de depunere a ofertelor pentru proiectul de 𝑹𝒆𝒂𝒄𝒕𝒖𝒂𝒍𝒊𝒛𝒂𝒓𝒆 𝑷𝒓𝒐𝒊𝒆𝒄𝒕 𝒕𝒆𝒉𝒏𝒊𝒄 𝒄𝒐𝒏𝒇𝒐𝒓𝒎 𝑬𝒙𝒑𝒆𝒓𝒕𝒊𝒛𝒆 𝒕𝒆𝒉𝒏𝒊𝒄𝒆 𝒂𝒄𝒕𝒖𝒂𝒍𝒊𝒛𝒂𝒕𝒆, 𝒅𝒆𝒕𝒂𝒍𝒊𝒊 𝒅𝒆 𝒆𝒙𝒆𝒄𝒖𝒕̦𝒊𝒆, 𝒂𝒔𝒊𝒔𝒕𝒆𝒏𝒕̦𝒂̆ 𝒕𝒆𝒉𝒏𝒊𝒄𝒂̆ 𝒍𝒂 𝒐𝒃𝒊𝒆𝒄𝒕𝒊𝒗𝒖𝒍 „𝑴𝒐𝒅𝒆𝒓𝒏𝒊𝒛𝒂𝒓𝒆 𝑫𝑵 67𝑩 𝑺𝒄𝒐𝒂𝒓𝒕̦𝒂-𝑷𝒊𝒕𝒆𝒔̦𝒕𝒊, 𝒌𝒎 𝟎+𝟎𝟎𝟎-𝟏𝟖𝟖+𝟐𝟎𝟎. Pentru procedura de achiziție publică privind servicii de reactualizare proiect tehnic conform expertize tehnice, detalii de execuție și asistentă tehnică DN67B km 0+000-188+200. A fost depusă o singură ofertă de către asocierea Elternhaus – Studio Corona SRL Civil Engineering și doi subcontractanți declarați Engineering Design SRL, Geotesting.
Obiectul licitației constă în reactualizarea proiectului tehnic conform expertizei tehnice actualizate, detalii de execuție și asistență tehnică pe perioada execuției lucrărilor.

Pentru realizarea obiectivului de investiții „Modernizare DN 67B Scoarța-Pitești ” și punerea acestuia în funcțiune sunt planificate la nivel de Autoritate Contractantă derularea activităților și inițiativelor următoare:
-Elaborarea documentațiilor tehnico-economice faza Reactualizare PT, inclusiv DTAC pentru realizarea obiectivului de investiții, inclusiv verificarea PT de către specialiști verificatori de proiecte atestați, durată estimată: 𝟯 𝗹𝘂𝗻𝗶,
-Elaborarea detaliilor de execuție, durată estimată: 𝟏 𝐥𝐮𝐧𝐚̆,
-Asistență tehnică: 𝟕𝟐 𝐝𝐞 𝐥𝐮𝐧𝐢 din care 𝟑𝟔 𝐝𝐞 𝐥𝐮𝐧𝐢 pe durata execuției lucrărilor și 𝟑𝟔 𝐝𝐞 𝐥𝐮𝐧𝐢 pe perioada de garanție de bună execuție.
De la data emiterii ordinului de începere pentru elaborarea reactualizării proiectului tehnic se va avea în vedere ca la 1 lună de zile să se predea documentația tehnică aferentă „Pod peste Valea Richita la Poiana Lacului, km 175+822” iar la 2 luni predarea documentației tehnice aferentă „Pod peste râul Olt la km 119+238 la Poganu”.
Valoarea estimateă fără TVA: 7124685,05 𝑹𝑶𝑵

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com