O mie de copii legitimați la cluburile de fotbal din Gorj, invitați la inaugurarea Stadionului Municipal

Peste o mie de copii de la cluburile de fotbal din județul Gorj au primit invitații să participle la festivitatea de deschidere a noului Stadion Municipal. Aceștia vor putea urmări din tribune primul meci de fotbal oficial organizat pe noul Stadion din Târgu Jiu.

„Vineri, 25 octombrie, inaugurăm împreună o nouă arenă sportivă care va deveni, cu siguranță, unul dintre principalele repere ale municipiului Târgu Jiu. Am promis o relansare a sportului târgujian, am depus eforturi în acest sens și avem primele rezultate. Mi-am canalizat eforturile în special către copiii și tinerii din Târgu Jiu, pentru că mi-am dorit ca sportivii care vor reprezenta municipiul în competiții să provină de aici, de la noi, să fie ai noștri, să fie pregătiți în cluburile din oraș sau din județ. De aceea am și invitat o mie de copii legitimați la toate cluburile din Gorj care au o secție de juniori la fotbal. Vreau să vadă acest stadion modern, să conștientizeze că fiecare dintre ei are șansa să joace aici, în fața a mii de spectatori. Cred că va fi o motivație puternică pentru ei.

Vă aștept vineri să urmărim împreună mari sportivi ai fotbalului românesc, dar și pe cei care au reprezentat cu cinste culorile clubului Pandurii și alături de care ne-am bucurat sau am suferit la atât de multe meciuri.”, potrivit lui Marcel Romanescu, edilul din Târgu Jiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com