O fetiţă de 12 ani a murit după ce a căzut de la etajul 8

O fetiţă în vârstă de 12 ani a murit, duminică, după ce a căzut de la etajul opt al blocului în care locuia. Vecinii au anunţat autorităţile, iar Poliţia a deschis o anchetă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„În jurul orei 11.25 se primeşte un apel pe 112 care anunţă faptul că un copil a căzut de la înălţime, în Deva. La faţa locul s-a găsit o fată de 12 ani, căzută de la înălţime, etajul 8, care se afla în stop cardio-respirator.

Echipajul SAJ, în colaborare cu SMURD Deva au început manevrele de resuscitare. Fetiţa a fost dusă în UPU Deva, unde, în urma efectuării manevrelor de resuscitare, a fost declarat decesul. Prezenta multiple fracturi şi contuzii, precum şi suspicine de leziuni de organe interne”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara.

Poliţiştii fac verificări la faţa locului, din primele informaţii rezultând că fetiţa era singură atunci când a căzut.

„În privinţa minorei de 12 ani care a căzut de la etajul 8 al unui bloc din municipiul Deva, poliţiştii efectuează cercetări în privinţa stabilirii circumstanţelor producerii nefericitului eveniment, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva”, a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com