O femeie face parte din conducerea CEO

Incepand din data de 13 mai 2020, in baza hotararilor Consiliului de Supraveghere, Directoratul CE Oltenia este format din 5 membri: Burlan Daniel – presedinte, Balasoiu Constantin – membru, Popescu Grigore Iustin – membru, Patran Valentin – membru, Diaconu Pintea Lacramioara – membru. \

Referinte: Burlan Daniel, absolvent al Facultatii de Mecanica din cadrul Universitatii Craiova, a urmat ulterior studii postuniversitare de Management industrial. Are o experienta de aproape 29 de ani in domeniul minier, ocupand succesiv functii de conducere incepand din anul 1996 (in perioada 2005-2012 a detinut functia de director general al SNLO).

Balasoiu Constantin, absolvent al Facultatii de Stiinte Economice din cadrul Universitatii Craiova, si-a desfasurat activitatea numai in cadrul sistemului energetic, ocupand timp de 29 de ani functii de director in cadrul SE Isalnita, Termoelectrica, SE Craiova, CE Oltenia.

Popescu Grigore Iustin, absolvent al Institutului de Mine Petrosani si al Facultatii de Stiinte Economice din cadrul Universitatii Constantin Brancusi, a lucrat in Bazinul Minier Oltenia timp de 30 de ani, ocupand succesiv functii de conducere la carierele Farcasesti, Pinoasa, EMC Rovinari.

Patran Valentin, absolvent al Facultatii de Electrotehnica din Craiova cu specializarea Inginerie Economica in Energetica – Electrotehnica si masterat in Monitorizarea si Conducerera Eficienta a Retelelor si Sistemelor Electroenergetice, a desfasurat activitati de conducere / coordonare in cadrul GE – Hydro France, Alpha Construct Sistem, Hidroelectrica, Electric Engineering.

Diaconu Pintea Lacramioara, absolventa a Facultatii de Finante-Banci din cadrul ASE Bucuresti si a unui program de specializare in cadrul Universitatii de Economie din Viena, a inceput cariera in cadrul OMV Petrom, ulterior ocupand diverse pozitii de management din cadrul Grupului OMV – Dezvoltare Corporativa, Strategie si vicepresedinte in Relatia cu Investitorii, responsabila pentru Business Support Explorare si Productie din cadrul OMV E&P Gmbh – Viena.

Popescu Grigore Iustin, Patran Valentin si Diaconu Pintea Lacramioara au fost numiti in Directoratul CE Oltenia pentru o perioada de 4 luni, conform recomandarilor emise de Comitetul de Nominalizare si Remunerare din cadrul Consiliului de Supraveghere al companiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com