Numiri de partid la compania de apă

Continuă numirile de partid la societățile de utilități. Este cazul Aparegio Gorj care l-a reciclat pe fostul președinte al Consiliului Județean Gorj, Ion Călinoiu. Acesta, din proaspăt pensionar a ajuns șef la o companie asupra căreia veghea pe vremuri. Noua angajare îi rotunjește veniturile lui Călinoiu. La Aparegio Gorj s-au făcut foarte multe angajări în ultimii 3 ani. PSD nu recunoaște situația de la Aparegio Gorj.

„Conducerea PSD Gorj nu are absolut nicio legătură și nu cunoaște deciziile luate în cadrul Societății Aparegio, spre deosebire de Partidul Național Liberal, unde numirile în funcții se fac doar cu acordul șefului filialei Gorj, deputatul Dan Vîlceanu (așa cum de altfel a reclamat și primarul Romanescu în repetate rânduri).

Prin urmare, angajarea domnului Ion Călinoiu într-o funcție de conducere în cadrul societății nu a fost discutată, și cu atât mai puțin hotărâtă, la nivelul conducerii PSD Gorj. Singurul care poate oferi răspunsuri cu privire la motivele acestei angajări este directorul general al Aparegio, Traian Pătrășcoiu.

Conducerea PSD Gorj solicită public directorului general să-și asume decizia luată.

O dovadă a faptului că PSD Gorj nu are nicio implicare stă chiar declarația lui Traian Pătrășcoiu cum că ”angajarea nu are nevoie decât de aprobarea directorului general”, potrivit PSD Gorj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com