Numiri cu probleme la Aparegio?!

În Consiliul de Administraţie al Aparegio au fost făcute două numiri noi. Este vorba de Liviu Câlniceanu şi Marius Zaharia, directorul Direcţiei de Servicii Comunitare, din cadrul primăriei Târgu Jiu. Preşedintele PNL Gorj, Dan Vâlceanu, atrage atenţia că cei doi nu ar putea ocupa aceste funcţii, pentru că au avut contracte cu Aparegio.

„ La ADIA care este Asociaţia de Dezvoltare Intracomunitară, în urma căreia s-a făcut acest Aparegio , a avut loc o şedinţă în care s-a decis un nou CA, iar pesediştii şi-au pus oamenii. Domnul Aurel Popescu s-a dus acolo , ca reprezentant al primăriei Târgu Jiu şi l-a propus pe domnul Câlniceanu, cu care are firme împreună . Ce este mai grav, e că domnul Cîlniceanu nu poate să facă din CA al Aparegio pentru că a avut contracte cu Aparegio, iar legea 31 spune clar. Nu poate să fie administrator persoana cu care ai efectuat tranzacţii. Practic, la Aparegio, se pregăteşte un asalt , pentru că ei vor să pună mâna integral pe această societate . Există membri, există directori care nu i-au lăsat să facă tot ce au vrut şi la momentul ăsta se urmăreşte scoaterea din CA a unor actuali membri, printre care şi Marius Ionescu , demiterea unor directori, cum ar fi domnul Vlădoescu, directorul tehnic sau directoarea economică, doamna Orzan . Din câte am înţeles le-au pus gând rău şi domnului Albu. Rad tot ce e acolo. Aurel Popescu este Il Capo în această operaţiune”, a declarat Dan Vâlceanu.

One thought on “Numiri cu probleme la Aparegio?!

  • 15 decembrie 2017 la 8:21
    Legătură permanentă

    ….nu inteleg cum de nu s-a sesizat nimeni in legatura cu numirea CA , provizoriu si de ce nu prelungirea celor care au fost pana la indeplinirea procedurii de selectie. Nici directorii care au fost trimisi acasa fara oferirea unui loc de munca nu vocifereaza si tac din gura. Aplicarea procedurilor de selectie nu s-a facut la timp intentionat pt a putea fi numiti unii tipi din PSD , gen GHERGHE… iar acestia la randul lor au facut o sedinta prin care au numit alti directori…. nu stiu ce zic .. o fi legal? Un CA numit provizoriu numeste noii directori?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com