Număr record de permise auto reţinute de poliţiştii gorjeni: 147!

În perioada 01– 07 aprilie a.c., polițiștii gorjeni au fost angrenați în acțiunea TISPOL Speed, desfășurată la nivel internațional, care a vizat respectarea regimului legal de viteză și reducerea numărului și gravității consecințelor evenimentelor rutiere, înregistrate pe fondul nerespectării limitelor legale de viteză, stabilite pe sectoarele de drum.

În cadrul acestei acțiuni, polițiștii au oprit în trafic și controlat 1.029 de autovehicule, fiind aplicate 725 de sancțiuni contravenționale, dintre care 90 au fost constatate cu pistolul radar, iar 635 cu radarele montate pe autospecialele de poliție.

Tot în cadrul acestei acțiuni, polițiștii gorjeni au reținut 147 de permise de conducere, pentru nerespectarea limitelor de viteză. Recomandăm conducătorilor auto să circule cu prudenţă, adaptând permanent viteza la condițiile carosabilului şi să acorde o atenţie sporită pietonilor și bicicliștilor.

Depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de trafic reprezintă unele din principalele cauze ale accidetelor rutiere grave produse pe drumurile publice!(IPJ Gorj)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com