Nucleele de putere din PSD. Fiecare vrea fotoliul de şef.

Nu numai cei de la PNL au fost cuprinşi de dihonie, ci şi cei de la PSD par să treacă printr-o frământare internă pe final de an. Dacă la PNL ar fi trebuit să fie linişte şi pace în privinţa luptei pentru putere, fiind în opoziţie, la PSD lucrurile sunt oarecum previzibile, dacă mai apare câte un scandal sau mai răsuflă câte ceva din interiorul partidului.

Cei mai mulţi aspiranţi la un post de conducere

La PSD sunt frământări şi pentru că lipitorii de afişe încă nu şi-au primit toţi posturile promise şi mult aşteptate sau chiar cei care se află în anturajul partidului. De asemenea, alţi lupi tineri tind să se formeze în PSD şi aspiră se le ia locul vechilor lupi tineri. Dar nici măcar nu au plecat lupii bătrâni. În momentul de faţă sunt mai multe grupuri de putere şi influenţă în PSD ca niciodată. Pe de o parte sunt câteva grupuri formate din primari. Este un grup în jurul lui Cosmin Popescu. Este  grupul micuţ al lui Mihai Weber. Mai este grupul lui Cârciumaru. Mai este grupul Tudor.

Grupurile şi valul

Mai sunt apoi grupurile pe zona de minerit-energie(vezi cazul Maioreanu). Mai este familia Manta, Claudiu Manta având propria agendă în partid. Mai este grupul celor care încă aşteaptă revenirea lui Ponta în PSD. Mai este grupul celor care l-au trădat pe Aurel Popescu, la alegerile locale. Cert este că toate grupurile au în secret o trăsătură comună, de fiecare dată schimbă simultan valul şi trec de partea viitoarei conduceri, indiferent care ar fi aceasta. Par nişte ştiuci într-un acvariu, iar de fiecare dată când intră un rechin încep să înoate liniştite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com