Nu va mai fi salariu sub 2.000 de lei net la CEO

Angajaţii Complexului Energetic Oltenia(CEO) nu vor avea salarii mai mici de 2.000 de lei.Este promisiunea făcută de conducerea companiei, care susţine că faţă de mediul privat, salariul minim pe economie la Complexul Energetic Oltenia este altfel structurat şi nu se ajunge la o scădere a venitului net. La salariul de 1.900 de lei minim burt pe economie se adaugă o compensaţie, pentru ca salariaţilor să li se asigure leafa netă de până acum. Pe lângă aceasta, fiecare angajat beneficiază de sporuri permanente, cum ar fi cel de vechime, dar şi nepermanente, respectiv sâmbetele şi duminicile lucrate sau sporul de noapte. Se ajunge astfel, la salarii de peste 2.000 de lei net, 2.600 sau chiar 3.000 de lei, la care se adaugă şi bonuri de masă de 330 de lei.

Tot vor să plece

Şi în aceste condiţii există angajaţi care îşi doresc să plece, considerând că după peste 20 – 25 de ani de muncă în minerit sau în termocentrale este prea puţin pentru efortul lor. Unii chiar ajung să plece pe salarii mult mai bune în mediul privat sau în afara ţării.

3 comentarii la „Nu va mai fi salariu sub 2.000 de lei net la CEO

 • 16 martie 2018 la 11:12
  Legătură permanentă

  Sper sa am si eu o marire de 2-3 mil la salariu acum ca la prima armonizare nu mi-a dat nimic au zis ca am cl.mare 28,a la meseria electrician pe utilaj e f putin 2470 lei aproape ca am cat un masinist statie actionare si am vechime 32 ani.

  Răspunde
  • 16 martie 2018 la 21:15
   Legătură permanentă

   Vrei salariu mare….crezi ca pentru un mașinist e mult 1900 lei ???
   Nu cred ca ai sta singur cucerit 8 ore sa dai la lopată sau sa remediezi defecte de unul singur prin ploaie sau frig
   Voi electricienii de la utilaje smiorcaiti când trebuie să mutați centralizarea …
   Puțini sunt cei care își ajuta colegii de la utilaj dar aveți pretenția sa fiți ajutați. …

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com