Nu îi vindeți (trădați) pe mineri!

Politicienii aflați la Guvernare și reprezentanții acționarului principal al Complexului Energetic Oltenia, respectiv Ministerul Energiei, sperau să îi păcălească pe mineri și speră în continuare. Trădători ai minerilor ar exista și în Directoratul Complexului Energetic Oltenia care vor ca la companie să rămână din 2025 numai 3 grupuri energetice în loc de 5, așa cum era propus în Planul de restructurare și decarbonare 2021 – 2025.

Planul este publicat și pe siteul companiei și propune menținerea a trei grupuri energetice la Termocentrala Rovinari și două la Sucursala Electrocentrale Turceni. Unii însă alta vorbesc și cu totul alta fac. La Comisia Europeană directori din Ministerul Energiei cu fani chiar în conducerea CEO ar fi făcut lobby pentru reducerea masivă a activității în mineritul din Gorj.

Este Planul lor pe care ar fi vrut să îl implementeze fără ca minerii și gorjenii să afle. Adică să taie din pix economia Gorjului fără să pună nimic în loc, respectiv raderea până în 2025 a 7.500 de locuri de muncă. Rușine! Ar fi și politicieni din Gorj care ar fi girat tăierea respectivă, fără să pună nimic în loc. Momentan, au început să se jure că nu e așa!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com