Nu iartă nimic.Poliţiştii din Motru au întocmit două dosare penale pentru furturi de dulciuri…

La data de 20 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Motru au depistat în flagrant o femeie de 49 de ani, din comuna Isverna, județul Mehedinţi, în timp ce sustrăgea mai multe produse de pe rafturile unui magazin situat în comuna Cătunele, (dulciuri şi deodorant), pe care le-a introdus în sacoşă, cu intenția de a nu le plăti. Bunurile au fost recuperate și predate societății.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Alte dulciuri…

La data de 17 noiembrie a.c., Secţia 3 Poliţie Rurală Motru a fost sesizată de o femeie de 45 de ani, din comuna Cătunele, administrator la o societate comercială din localitate, cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns prin efracţie în incinta societății de unde au sustras mai multe bunuri.

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă care a efectuat cercetarea locului faptei și a stabilit că din interior s-au sustras mai multe pachete de ţigări și dulciuri în valoare de 3300 lei şi suma de 200 lei.

La data de 20 noiembrie a.c., în urma investigaţiilor şi cercetărilor efectuate de polițiști, au fost identificaţi autorii furtului, doi tineri de 17 și 19 ani, din comuna Cătunele, respectiv comuna Bala, județul Mehedinţi. Faţă de cei doi tineri s-a dispus măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj. În cursul zilei de astăzi tinerii vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru cu propuneri legale.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Sursa: IPJ Gorj

Unde sunt peştii cei mari?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com