Nu au luat salariul de un an la Pandurii

O parte a personalului administrativ de la Complexul Energetic Oltenia nu a luat de un an salariul. Este o situaţie fără ieşire, iar oamenii spun că nu au altă soluţie decât să aştepte vremuri mai bune. De altfel, a fost demarată şi o campanie de strângere de semnături pe un site de specialitate.

Petiţia online iniţiată pe site-ul de specialitate www.petitieonline.com cu scopul de a strânge semnături online pentru susţinerea echipei Pandurii Târgu Jiu s-a bucurat de un real succes încă din prima zi de la lansarea acesteia. Adresată în mod special târgujienilor şi gorjenilor, petiţia a fost semnată în mare parte de locuitorii municipiului Târgu Jiu dar şi de suporteri ai echipei din celelalte oraşe ale judeţului Gorj. Au semnat în număr foarte mare târgujienii care îşi doresc să vadă cât mai repede echipa la un meci pe noul stadion Municipal, majoritatea precizând acest lucru în comentariile lor, dar şi locuitori din celelalte oraşe precum Rovinari, Motru, Novaci şi Cărbuneşti. Şi gorjenii plecaţi în alte oraşe din ţară, la studii, majoritatea, sau la muncă, şi-au pus semnătura pe petiţia online de susţinere a echipei lor de suflet, foarte multe semnături venind de la gorjenii din Bucureşti, Craiova, Timişoara sau Severin dar şi din alte oraşe. Nici gorjenii din diaspora nu lipsesc din lista publicată pe site-ul www.petitieonline.com , cei mai numeroşi suporteri din afara ţării fiind acum stabiliţi în Anglia şi Spania.

Vor să treacă de o mie de semnături

„Petiţia SUSŢINE PANDURII – ECHIPA ORAŞULUI TÂRGU JIU! a fost cea mai populară petiție a site-ului www.petitieonline.com după 24 de ore de la lansarea în online și la exact trei zile de la lansare, vineri seara la ora 22:00, era cea mai populară petiție în statistica realizată de același site pentru 7 zile, deși nu trecuseră decât trei zile de la lansare. Un număr de 720 de suporteri au semnat pentru susţinerea echipei Pandurii până vineri seara, media de semnături, la exact trei zile de la lansare, fiind de 240.

Tuturor le mulţumim pentru susţinere şi pentru semnătura acordată pentru petiţia online şi le transmitem pe această cale că îi aşteptăm la meciurile echipei din acest an, în 2019 Pandurii urmând să revină pe propriul stadion după cum a precizat în aceste zile primarul Municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

Vă aşteptăm în continuare să semnaţi petiţia online şi, de asemenea, să validaţi semnăturile în cazul în care nu aţi facut-o deja, acestea nefiind vizibile decât după validarea din adresa de email, conform termenilor şi condiţiilor afişate de site-ul www.petitieonline.com .”, potrivit reprezentanţilor Clubului Pandurii. Se estimează că numărul semnăturilor va depăşi 1.000 în această săptămână.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com