Noua administraţie: Bradul de Crăciun de la Târgu Jiu va avea aviz de legalitate, iar Moş Crăciun va sosi în oraş doar cu permis de liberă trecere.

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romnescu, se teme şi să treacă strada de teamă ca zebra să nu prindă viaţă şi să înceapă să necheze la el. Pe acelaşi principiu al fricii de propria-i umbră sau de teamă să nu îi fure inamicul prietenos din PSD bostanii, edilul riscă să lase oraşul fără tradiţionalul brad de Cărciun. Nu de alta, dar dacă tot a dat Cârciumaru 100.000 de euro pe el e păcat să se „coacă” în depozit şi să-i crape ledurile. Oricum, Romanescu a decis că nu va fi aprins niciun beculeţ la bradul de 100.000 de euro până când nu îşi vor da cu părerea juriştii primăriei.

Moş Crăciun e în aer!

Pe acelaşi principiu nici Moş Crăciun nu va avea ce căuta la Târgu Jiu dacă nu va primi aviz de liberă trecere de la Poliţia Locală şi nu va prezenta documente de provenienţă a mărfii. Tot la intrarea în primărie va fi montat un filtru de stabilire a IQ-ului, să nu cumva să pătrundă vreo eminenţă cenuşie în instituţie să transforme totul înspre binele public. Naiba ştie, poate încep să meargă lucrurile şi ce s-ar întâmpla dacă Romanescu ar prinde încă un mandat.

Povestea cu bradul este că bradul ar putea să fie scos la mezat de autorităţi în cazul în care se va impune recuperarea prejudiciului de 3 milioane de lei. Oricum îşi calculează degeaba paşii edilul, pentru că deja este aşteptat la cotitură de directorii cărora le-a imputat sumele din raportul ANAF. Când îi va fi lumea mai dragă, îl vor potcovi. Vorba aia, ucide-mă cu blândeţe.

One thought on “Noua administraţie: Bradul de Crăciun de la Târgu Jiu va avea aviz de legalitate, iar Moş Crăciun va sosi în oraş doar cu permis de liberă trecere.

  • 27 decembrie 2017 la 19:50
    Legătură permanentă

    Astazi Mie 27 Decembrie 2017. Draga Mos Craciun. Groza Raluca Te iubeste Mos Craciun Groza Raluca Te Pup Mos Craciun Groza Raluca nu auzi bolnava Mos Craciun. Groza Raluca Te Roga mult sa-mi acoluci o Cart masina Cart mare Groza Raluca……

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com