Niciun mesaj de la Bucureşti pentru mineri

Nu mai avem nevoie de voi. Nu ştim unde este Gorjul pe hartă. Nu ne interesează Complexul Energetic Oltenia. Sau Nu ne interesează acum Complexul Energetic Oltenia. Sau Ne gândim la voi. Suntem cu sufletul lângă mineri. Nu am putut ajunge în cariere. Căutăm soluţii pentru a mai mări salariile. Vă mulţumim că daţi ţării cât mai mult cărbune. Nimic. Niciun mesaj de la Bucureşti pentru minerii care protestează la Complexul Energetic Oltenia. Oamenii au încetat activitatea, cerând salarii mai bune şi condiţii decente de lucru. S-a trecut peste toate acestea, iar acum este în joc soarta Complexului Energetic Oltenia.

Unde e Gorjul pe hartă? Undeva între Valea Jiului şi nicăieri

Faptul că de la Bucureşti nu vine niciun mesaj, nu este transmis niciun semn nu este de bun augur. Fie că pe Viorica Dăncilă şi pe Anton Anton nu îi interesează subiectul cu minerii care protestează de o săptămână, fie au alte soluţii ca alternativă la Complexul Energetic Oltenia.

Un lucru este cert: soarta Complexului Energetic Oltenia se decide în aceste zile, iar minerii vor afla cât de curând dacă Guvernul de la Bucureşti ştie unde este Gorjul pe harta ţării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com