Nici dacă-i pune praf de copt, PNL nu-i poate crește în 3 luni notorietatea lui Iulian Popescu

Liberalii au șanse infime să îl crească pe Iulian Popescu până la alegerile locale. Nici dacă îi vor pune praf de copt nu vor reuși să îl aducă în atenția opiniei publice. Un candidat are nevoie de cel puțin doi ani de zile pentru a căpăta notorietate. Negativă sau pozitivă. Este ca și cum ai îngrășa porcul înainte de Crăciun, în speranța că vor fi câteva kilograme de carne în plus pe masa săracilor.

Nu este așa. Chiar și pentru că îl cheamă Popescu, un nume comun, dar mai ales pentru că l-au scos din joben cu 4 luni înaintea alegerilor locale, Iulian Popescu, antreprenor și în conducerea CEO, poate fi capabil, dar dacă nu obține voturile, rămâne în afara jocului politic și în afara administrației.

Liberalii trebuie să găsească întâi candidatul care să câștge alegerile. Dacă e și competent, atunci câștigul este și pentru alegător. S-au apucat târziu să găsească un candidat, lucru ce îi dă aripi lui Cosmin Popescu. Chiar și potrivirea de nume generează confuzie în rândul alegătorilor. Sau poate pe asta mizează PNL. Dar ar putea fi o sabie cu două tăișuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com