Nici Cârciumaru nu mai înţelege haosul de la Primăria Târgu Jiu

Fostul primar din Târgu Jiu, Florin Cârciumaru, a intrat în silenzio stampa şi nu mai vrea să îşi dea cu părerea în niciun fel despre situaţia Primăriei Târgu Jiu. Cârciumaru susţine că s-a săturat să tot fie întrebat şi să dea explicaţii legat de ce se întâmplă la Târgu Jiu, lăsând să se înţeleagă faptul că neridicarea gunoiului din cartiere a afectat imaginea oraşului. Liderul PSD Gorj se teme ca vorbele să nu îi mai fie interpretate, indiferent de unde ar proveni comentatorii, PSD sau PNL şi preferă să îşi vadă de activitatea parlamentară.

Tăcerea e de aur, dar ei se încaieră

În realitate, Cârciumaru este dezamăgit profund de modul în care funcţionează în prezent primăria, indiferent de culoarea politică a celor implicaţi.

„Nu mai vreau să comentez nimic legat de activitatea din primărie. Este problema primarului şi a celor doi viceprimari. Şi a celor care sunt acum în conducerea primăriei. Eu nu vreau să se mai interpreteze deloc. Fiind primar atâţia ani de zile, eu refuz să mai comentez pentru că nu vreau să se mai interpreteze în fel şi chip ceea ce comentez”, a precizat Florin Cârciumaru.

Andrei Pavel

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com