Negocieri la CEO: Suma obţinută de sindicate pentru a doua armonizare a salariilor

Se apropie încheierea negocierilor la Complexul Energetic Oltenia(CEO). Suma finală oferită de administraţia companiei este de 25 de milioane de lei. Sindicatele şi administraţia au negociat luni timp de mai multe ore principalele drepturi care se vor acorda salariaţilor companiei prin intermediul contractului colectiv de muncă. Majoritatea liderilor de sindicat din cadrul comisiei mixte au fost de acord cu propunerile administraţiei Complexului Energetic Oltenia. .

25 de milioane de lei plus 4

Potrivit liderilor de sindicat din cadrul Complexului Energetic Oltenia, suma oferită de administraţie pentru cea de-a doua armonizare a lefurilor este de 25 de milioane de lei. S-a mai discutat suplimentarea cu 4 milioane de lei, după ce vor fi găsite sursele de finanţare. Este de precizat că la prima armonizare salarială a fost acordată suma de 24 de milioane de lei. Totalul este de 49 de milioane de lei, la care se va adăuga suplimentarea de 4 milioane de lei.

Gratuitate la Săcelu

S-a mai convenit ca minerii şi energeticienii să beneficieze de gratuitate în cadrul bazei de tratament de la Săcelu. Negocierile vor fi reluate joi, când se va discuta şi pe capitole. Discuţiile trebuie finalizate până în data de 15 martie, iar contractul colectiv de muncă urmează să fie depus la Inspectoratul Teritorial de Muncă Gorj, pentru avizare.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com