Multe lacrimi cristaline au început să verse cei care vor părăsi Executivul CEO, de la Gară, şi vor pleca la munca de jos

Multe lacrimi au început să verse unele dudui şi funcţionari în izmene din Executivul Complexului Energetic Oltenia de la Târgu Jiu, când au auzit că s-ar putea să îşi facă bagajele şi să devină navetişti. Din angajaţi „de lux” vor deveni personal extrem de activ(teoretic) în carierele miniere, la exploatările miniere sau pe lângă sucursalele electrocentrale.

Noua organigramă de la Complexul Energetic Oltenia va reduce numărul de posturi pe anumite domenii şi va propune o descentralizare a activităţii, subunităţile urmând să primească mai multă putere de decizie şi chiar putere financiară în rezolvarea problemelor din activitatea zilnică.

Marele roi către subunităţi

Astfel, personalul aferent desfăşorării activităţilor respective va fi mobilizat pe lângă subunităţi şi va trebui să îşi facă bagajul. Amante, nepoţi, nepoate, activişti politici şi alţi profesionişti vor fi puşi în situaţia să suporte rigorile noii organigrame. Au început deja intervenţiile pentru a mai „salva” ceva pe ici pe colo. Munca nu a ucis pe nimeni. Accidentele de muncă da.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com