Motru are 29 de cazuri de coronavirus

Potrivit ultimei statistici, muncipiul Motru are 29 de cazuri de COVID 19.

„278 de concetățeni au ieșit din autoizolarea de la domiciliu, doar 65 de persoane mai având câteva zile de izolare;
* Spitalul din Motru beneficiază de încă un tunel pentru dezinfectare, precum și de două aparate cu UV-C pentru purificarea aerului, aparate care elimină virusurile și bacteriile, în proporție de până la 99,9%.

Niciun caz nu a fost confirmat pozitiv în ultimele 24 de ore. Avem mai multe rezultate negative transmise de laboratorul din Târgu Jiu dar așteptăm să fie reconfirmate și de laboratorul din Craiova.

Mulțumim, pe această cale, tuturor cadrelor medicale din spitalul Motru pentru eforturile depuse în această situație dificilă, pentru faptul că se expun zilnic pentru ca cei internați să beneficieze de cele mai bune servicii.

Ținând cont de situația de la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu, a crescut numărul de internați la spitalul nostru. Din cele 9 persoane recent internate, 4 sunt din municipiul Motru, celelalte fiind din Tg. Jiu, Mătăsari, Tismana, Imoasa.

Vă rugăm ca și în acest weekend prelungit să respectați ordonanțele militare, să purtați măști de protecție, dar, mai ales, să respectați normele de igienă și dezinfecție.”, conform primarului din Motru, Gigel Jianu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com