Motrenii i-au cerut locuri de muncă unui parlamentar

Parlamentarul PSD, Elvira Șarapatin, a avut joi, 5 octombrie 2017, o întâlnire cu cetățenii din muncipiul Motru, potrivit unui program de lucru, inițiat de către reprezentanta PSD Gorj, privind întrevederi periodice cu cetățenii din județ. Întâlnirea organizată în sediul PSD Motru, a fost una fructuoasă, deputata social-democrată fiind rugată de femei, pensionari și chiar de către tineri din localitate să îi ajute în clarificarea unor probleme legate de pensii, minerit, locuri de muncă, educație și chiar de locuințe.

Parlamentarului Elvira Șarapatin i s-a cerut astfel să solicite conducerii subunității CE Oltenia-Minprest Rovinari mai multe locuri de muncă vacante pentru femeile cu probleme sociale care vor să se angajeze la punctul de lucru al acestei societăți din zona Motru, să intervină la conducerea Complexului Energetic Oltenia pentru clarificări legate de spațiile companiei abandonate în oraș, pretabile pentru închiriere de către potențiali investitori, pentru locuri în școli profesionale necesare elevilor din zonă, pentru aducerea unor investitori în localitate, pentru costruirea de locuințe pentru tinerii fără posibilități materiale și chiar pentru sprijinirea femeilor în combaterea violenței domestice.

Elvira Șarapatin, totodată președinte a Organizației Femeilor Social Democrate Gorj, a promis că va căuta răspuns la întrebările motrenior respectivi și că va sprijini autoritățile în rezolvarea acestor probleme pe care le va sublinia și în viitoarele sale întrebări, interplări și inițiative legislative. Deputata a promis, de asemenea, că va sprijini grupurile de motreni, tineri, elevi sau vârstnici, de a ajunge în capitală pentru o vizită la Parlamentul României.

 

Biroul de Presă-Cabinet Parlamentar Elvira Șarapatin

One thought on “Motrenii i-au cerut locuri de muncă unui parlamentar

  • 7 octombrie 2017 la 15:19
    Legătură permanentă

    Bai, voi chiar nu ati inteles inca faptul ca pe ei ii doare in C de voi?!?!Va mai fraieresc un mandat si s-au scos…Pensii speciale, etc,etc,etc…si gata!Si-au facut treaba!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com